27. maj

Generalforsamling den 20. og 21. april 2024 i Svendborg

Invitation generalforsamling 2024

27. maj

International Lungekræftdag den 18. november 2024 i København

27. maj

Åbent møde i Næstved den 11. april 2024

Patientforeningen Lungekræft vil gerne invitere alle, der er interesserede – patienter, pårørende og andre med interesse for lungekræft – til mødet.

Overlæge Uffe Bødtger, Næstved sygehus vil fortælle om nyt indenfor diagnostik af lungekræft.

Overlæge Vladimira Horvat, Næstved sygehus vil komme og fortælle om hvad der sker af nyt indenfor behandling af lungekræft.

Diætist Susanne Ross, Næstved vil fortælle om at vi ikke alle sammen spiser det samme – og slet ikke når vi rammes af sygdom.

Det der tidligere i dit liv var sund kost, kan nu være vendt på hovedet og du skal gøre noget nærmest modsat. For at få det til at virke er det ofte vigtigt, at der tages udgangspunkt i din situation og de vaner du har med dig.

 

”Vi oplever, at rigtig mange patienter og pårørende går rundt og tumler med en masse spørgsmål, som de af den ene eller anden grund ikke har fundet svar på. På vores møde vil vi give både patienter og pårørende mulighed for at komme og få svar på de spørgsmål, de har, eller blot lytte til andre i samme situation samt dele erfaringer, bekymringer og gode råd. Ingen spørgsmål er for små eller irrelevante, og ofte kan det være en stor lettelse at få dem stillet og for andre at høre, at man ikke er den eneste, der går rundt med uforløste spørgsmål, tanker og bekymringer”, fortæller Lisbeth Søbæk Hansen, formand for Patientforeningen Lungekræft.

Mødet afholdes torsdag den 11. april 2024 kl. 16.00 – 20.00 Kræftrådgivningen i Næstved, Ringstedgade 71, 4700 Næstved. Der bydes på kaffe / the samt en sandwich. Det er gratis at deltage for medlemmer og kr. 50,00 for ikke-medlemmer som indsættes på Mobilpay 47 663.

Der er begrænset pladser til mødet.

Deltagelse skal meddeles til formand Lisbeth Søbæk Hansen på telefon 40 16 23 35 eller på mail info@lungekraeft.com senest den 7. april 2024.

27. maj

Åbent møde i Aalborg den 18. september 2024

27. maj

Åbent møde i Aabenraa den 11. juni 2024

Bliv medlem af Patientforeningen Lungekræft
Læs nyt om lungekræft