Handelsbetingelser hos Patientforeningen Lungekræft

Generelle oplysninger
Patientforeningen Lungekræft
Møllehaven 8
4040 Jyllinge
CVR nr.: 33848072
Telefon: 40 16 23 35
Email: info@lungekraeft.com

Priser
Hos Patientforeningen Lungekræft tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling
Patientforeningen Lungekræft modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron & Mastercard.
Betalingen trækkes på din konto, når dit medlemsskab starter eller når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgående varer.

Fysiske produkter

Levering
Patientforeningen Lungekræft tilstræber at afsende din ordre for fysiske produkter inden 3-5 hverdage. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Vi sender til hele Danmark, Færøerne, Grønland og Island.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Patientforeningen Lungekræft vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til:
Patientforeningen Lungekræft
Møllehaven 8
4040 Jyllinge
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;

  • Hvor du modtager ordren.
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
  • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
  • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@lungekraeft.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du vedlægge du ordrebekræftelse og sende varen til:

Patientforeningen Lungekræft
Møllehaven 8
4040 Jyllinge

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Medlemsskab

Indmeldelse
Et medlemskab er frivilligt og tegnes for et kalenderår ad gangen.

Årskontingent for medlemskab faktureres til eksisterende medlemmer på mail hvert år i januar måned efter gældende kontingentsats.

Kontingentet er til indbetaling 8 dage netto via foreningens netbank eller betaling med MobilePay og kortbetaling.

Udmeldelse
Udmeldelse kan ske til enhver tid via mail til foreningen. Indbetalt kontingent tilbagebetales ikke, selv om udmeldelsen sker i løbet af kalenderåret. Manglende kontingentindbetaling efter evt. rykker betragtes som udmelding.

Medlemmer, som har betalt kontingentet rettidigt, har stemmeret på foreningens generalforsamling.

Fortrydelsesret
Alle aftaler med foreningen (medlemskab mv.) indgås for en bestemt tidsperiode og er derfor ikke i abonnement eller løbende betaling. Den lovbestemte fortrydelsesret for abonnementkøb er derfor ikke i kraft.

Foreningens ansvarsforbehold
Foreningen forbeholder sig ret til uden yderligere begrundelse eller ansvar at publicere, redigere eller afvise alt materiale, som er indsendt til publikation i foreningens medier.

Foreningen er drevet af frivillige.

Tvister
Eventuel uenighed og tvister afgøres ved samtaler, og/eller ved retten i Danmark.

Kontakt

Har du spørgsmål til medlemskab eller handelsbetingelser, kontakt da venligst foreningen på info@lungekraeft.com